Nieuw: Scheutjesbroccoli

Mogen wij u voorstellen: scheutjesbroccoli. Een nieuwe groente met unieke "talenten'. Een kleurvolle smaak- en sfeermaker ineen. Leer haar kennen. En benut de kansen die zij u al professional in food biedt.

  • Nieuwe smaakbeleving: scheutjesbroccoli combineert de krachtige smaak van de vertrouwde broccoli met een vleugje asperge.
  • Opvallende verschijning: scheutjesbroccoli bestaat uit scheutjes waar een roosje uit bloeit. Juist dat roosje - dat helder paars, wit of groen kan zijn - geeft elk gerecht en bord een onderscheidende uitstraling.
  • Rijkdom aan vitaminen: met een hoog gehalte aan vitaminen en antioxidanten is traditionele broccoli al een van de meest gezonde groenten. Scheutjesbroccoli bevat nog meer van deze stoffen en is dus nog gezonder!

Ga met haar aan de slag!

Scheutjesbroccoli leent zich perfect in combinatie met aardappelgerechten, in pasta's, in gerechten uit de oosterse keuken, als side dish of verwerkt in salades. Maar vooral, aanschouw haar eens met uw eigen ogen. Proeft u haar vooral ook zelf eens. En....ga met haar aan de slag.

TIP: Kook de scheutjes niet langer dan 4-5 minuten in zout water en spoel de groente na het koken direct af met koud water. Dan behoudt de groente zijn levendige smaak en kleur. U kunt de broccoli ook in de wok bereiden, maar ook dan geldt hetzelfde: hou het kort!

Scheutjesbroccoli zit verpakt op een schaaltje van ongeveer 12 stuk.