Contacteer ons: 059 27 41 69bestelling@duvafruit.be

Levering

Wij leveren vandaag nog jouw dagverse producten!

Bij het ochtendgloren vertrekken zo’n 900 leveringen met onze eigen aangepaste koelwagens richting West- en Oost-Vlaanderen. Ook aan de kust zie je zeker onze bestelwagens voorbijkomen (van Knokke-Heist tot De Panne).

Het resultaat? Snelle en stipte leveringen van dagverse producten! Van maandag tot en met zondag voor 23:59 uur besteld, de volgende dag tussen 5:00 uur en 11:00 uur gekoeld aan je deur bezorgd.

Voor de horeca passen wij zelfs sameday delivery toe: voor 2:00 uur besteld? Vandaag geleverd! Zelf op zondag beleveren wij onze klanten want horeca brengt natuurlijk specifieke noden met zich mee. Dan maken wij voor hen graag een uitzondering.

Kom je liever zelf langs om je dagverse groenten en fruit af te halen? Ook dat kan! Vanaf 7u30 staat jouw bestelling klaar in ons depot te Gistel. Met de glimlach geregeld!

Eenvoudig bestellen in 5 stappen. Nu nog sneller via de webshop!

1. Wil je een bestelling plaatsen of heb je een andere vraag? Mail ons, bel ons of nog eenvoudiger: bezoek onze webshop. Wens je je als nieuwe klant aan te melden? Dan maken wij graag een account voor je aan, waarna wij zo snel mogelijk je logingegevens bezorgen.

2. Welkom in de webshop. Dankzij de overzichtelijke indeling navigeer je vlot door ons ruime assortiment. Ook via de zoekbalk vind je eenvoudig je gewenste product. In enkele klikken selecteer je rauwe vruchten of groenten, voorgesneden of geschilde producten of andere dagverse specialiteiten. Snel en handig!

3. Kies nu ook het gewenste aantal. Of je nu een vlootje, volle kist of deelverpakking verkiest, bestellen kan in verschillende hoeveelheden en verpakkingen.

4. Wij gaan aan de slag met jouw bestelling en verwerken alles nauwgezet volgens de HACCP-richtlijnen. Al onze transporten gebeuren onder constante gekoelde temperatuur. De levering vindt plaats in de aangegeven tijdsblok op de afgesproken locatie. Beloofd!

5. En wat met de betaling? Elke bestelling kan je nakijken via de bijgeleverde leveringsbon. Tweewekelijks zetten wij de orders om in een factuur, die je ook kan raadplegen in de webshop. Zo blijft alles overzichtelijk voor jouw administratie!

Altijd vers. Altijd correct.

Ben je een foodprofessional met een passie voor pure producten? Laat ons kennismaken!

Naast versheid en kwaliteit, blinkt DUVA FRUIT uit in een persoonlijke aanpak op maat van de klant.

Heb je vragen over onze producten, het bestelproces of de nieuwste groente- en fruittrends? Ons team adviseert je graag. Zo heb je op elk moment een aanspreekpunt voor welke informatie ook.

Maak vrijblijvend een afspraak om jouw wensen te bespreken. Ontdek wat optimale versheid voor jouw zaak kan betekenen!

Heerlijke groenten en fruit uitkiezen voor jouw klanten? Wij garanderen een snelle en stipte levering!