Contacteer ons: 059 27 41 69bestelling@duvafruit.be

Tips

Overheerlijke asperges: tips en weetjes

Dé topper van het voorjaarsseizoen? Asperges natuurlijk! Onevenaarbaar qua smaak, maar wel zeer delicaat. Kies daarom voor de verse topkwaliteit van DUVA FRUIT, klasse AA of AAA.

Wij voeren de eerste asperges medio februari al in. Een primeur op de markt! We halen ze dan ook zelf naar een bevriende teler uit Nederland. Snel daarna volgen de verrukkelijke asperges van eigen bodem. Het seizoen loopt tot eind juni. Tijd genoeg dus om het witte goud op de kaart te zetten: op Vlaamse wijze, met gerookte zalm of grijze garnalen. Mmm … heerlijk!
Dit moet je nog weten voor je met de kookpotten aan de slag gaat. De kunst van sappige en malse asperges op het bord, zit in het schillen. Elke chef-kok zal dit beamen. Daarom zorgen we bij DUVA FRUIT voor een handige oplossing. Wij zetten onze eigen schilmachines dag en nacht in om vers geschilde asperges bij onze klanten te leveren. Dat smaakt naar meer!

Bij DUVA FRUIT zijn we altijd op zoek naar verrukkelijke verwennerijen voor jouw klanten.
Ontdek de nieuwigheden in onze webshop!